Hoe maak je snel lekkere wraps?

Heb je snel een maaltijd nodig die niet al te veel tijd kost en ook nog eens erg lekker is? Dat is geen probleem! Ik ga jullie vertellen hoe je heerlijke wraps kunt maken naar jou smaak. Veel moeite kost het niet om ze te maken dus waarom zou je nou niet zulke heerlijke wraps op tafel willen schuiven?

Ingrediënten

  • Wraps
  • Roomkaas (kunnen allerlei smaken zijn)
  • Zalm
  • Sla blaadjes

Voor de roomkaas kun je natuurlijk ook iets anders nemen wat jou lekker lijkt. Het leuke aan wraps maken is dat je er echt heel veel op kunt doen zoals: tomaat, komkommer, stukjes kip, tonijn, bieslook, plakje kipfilet en zo zijn er nog vele andere producten die je er op kunt doen.

Bereidingswijze
Smeer een wrap helemaal in met roomkaas, niet al te dik laagje. Dan ga je de wrap beleggen met sla blaadjes zodat je ongeveer de hele wrap hebt bedenkt hiermee. Nu kun je kleine lapjes zalm er op leggen en eventueel nog een beetje bieslook over heen strooien. Nu ga je de wraps strak op rollen zodat het een rolletje wordt. Je kan de wraps gelijk opeten als je wilt en er een saté prikkertje doorheen doen maar het is lekkerder als je het ongeveer twee uurtjes in de koelkast legt. Als je dit doet zorg dan dat je de wraps in zilverfolie of vershoudfolie wikkelt.

Nu heb je je eigen gemaakte wraps, smakelijk!

Geef een reactie