How to survive: zonder eten

Geen eten in huis? Geen probleem, ik ga jullie leren hoe je kan overleven zonder eten. Als je deze tips opvolgt kan je zo een paar weken overleven zonder eten te kopen.

b3ee37954dcac595f1d7ee6f437edeea

Tip 1
Zoek de hele keuken door naar eten. Eten kan verstopt zitten in de keukenkasten, in de oven, magnetron, koelkast, voorraad kast. Kan je geen eten vinden? Lees dan snel verder voor de volgende tips.

Tip 2
Wie weet hebben je buren nog wel wat voor je liggen, vraag gewoon vriendelijk of ze nog wat te eten hebben, zo ja dan bedank je ze vriendelijk en kan je thuis eten voor de tv.

Tip 3
Vraag aan je kat/konijn of je wat mag eten van zijn eten mag hebben, waarschijnlijk mag je wel wat van hun voer en kan je beginnen met smikkelen. (Ik raad je vooral niet aan om deze tip op te volgen)

Tip 4
Als je in de tuin een moestuintje hebt kan je daar van eten, ook heb je misschien wel een appelboom in de tuin staan, dan heb je een keer per jaar appels voor niks.

Tip 5
Vraag of iemand een kauwgum voor je heeft, nu kan je uren lang ergens op kauwen met het idee dat je iets aan het eten bent.

Tip 6
Ga naar de Mcdonalds en wacht tot dat iemand klaar is met eten en nog wat over hebt, nu heb je gratis eten dat heerlijk is.

Tip 7
Je hebt soms van die winkels die bij de kassa een kommetje met snoepjes hebben staan, hier kan je bij gaan staan en onopgemerkt snoep uit het kommetje pakken.

Tip 8
Als je toevallig kippen hebt weet je natuurlijk zelf ook dat ze elke dag eieren leggen. Van deze eieren kan je van alles maken.

Dit waren de tips, als je geen zin hebt om ze op te volgen kan je altijd nog gewoon naar de winkel gaan en zelf eten kopen, succes!
(Ik raad je aan om niet alle tips op te volgen voor eigen bestwil)

Geef een reactie