Halloween snacks
Morgen is het Halloween en daarom ga ik jullie drie verschillende recepten geven voor de lekkerste en griezeligste snacks. Ik wens je alvast veel griezelplezier.
Broodje vinger
Ingrediënten:
Broodjes
- knakworstjes
- curry saus
Je kookt de worstjes tot dat ze gaar zijn. Je snijd de broodjes door midden en legt ze op een schaal. Als de knakjes gaar zijn snij je er een klein stukje van af bij de top zodat je een soort nagel krijgt. Ook kan je zoals op het voorbeeld in de knakworst kleine sneetjes maken zodat het net lijkt of daar rimpels zitten. Als je dat allemaal hebt gedaan kan je er curry over heen doen zodat het net lijkt alsof het bloed is.
Smakelijk
Halloween punch
Ingredienten:
- 2 pakken sap (aardbei/framboos/kersen)
- Een kopje citroensap
- 1 fles bloedsinaasappel sap
- ijsklontjes
- Snoep vampieren tandjes
Je pakt een grote glazen kom en je giet er sap in die je zelf hebt gekozen, je kan zelf kiezen hoeveel je er van wat in doet, hoe meer bloedsinaasappel je er in doet hoe meer het op bloed lijkt. Je voegt er een kopje citroensap aan toe en je stop de ijsklontjes er in. Om het zoeter te maken kan je er ook suiker bij toevoegen. Als je de punch gaat serveren dan kan je de snoep vampier tandjes er in doen.
Toffee gif appels
Ingredienten 6 grote appels:
- 2 kopjes suiker
- ¾ kopje water
- ½ kopje lichte glucosestroop
- Een paar druppels zwarte voedingskleurstof
- 6 grote gewassen appels
- lolli-pop stokjes
Pak een bakplaat en leg er bakpapier over heen, vet het goed in. Prik alvast de stokjes in de appel. In een pan combineer je de suiker, water, glucose en kleurstof en roer het op een matig vuurtje tot de suiker is opgelost. Laat de karamel koken tot dat het deze temperatuur bereikt: 150 ° C / 310 °. Dip voorzichtig de appels in het mengsel en laat het op de bakplaat afkoelen. Laat het ongeveer 30 minuten afkoelen en dan lekker smullen.
Dit waren de 3 recepten, geniet er van en een fijne Halloween.
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.