Skip to content
  • Home
  • About me
  • My life
  • My adventures
  • My beauty
  • Contact
  • Instagram
So My LifeLifestyle & Beauty Blog
  • Home
  • About me
  • My life
  • My adventures
  • My beauty
  • Contact
Written by Bodina van den Bosch on oktober 30, 2015

Halloween snacks

Food

Morgen is het Halloween en daarom ga ik jullie drie verschillende recepten geven voor de lekkerste en griezeligste snacks. Ik wens je alvast veel griezelplezier.

7b308e8a3d8a363caa4b8d6f0e326a69

Broodje vinger

Ingrediënten:

Broodjes

  • knakworstjes
  • curry saus

Je kookt de worstjes tot dat ze gaar zijn. Je snijd de broodjes door midden en legt ze op een schaal. Als de knakjes gaar zijn snij je er een klein stukje van af bij de top zodat je een soort nagel krijgt. Ook kan je zoals op het voorbeeld in de knakworst kleine sneetjes maken zodat het net lijkt of daar rimpels zitten. Als je dat allemaal hebt gedaan kan je er curry over heen doen zodat het net lijkt alsof het bloed is.

Smakelijk

5f6c51ef5aa362b5af3b41f7f6c29201

Halloween punch

Ingredienten:

  • 2 pakken sap (aardbei/framboos/kersen)
  • Een kopje citroensap
  • 1 fles bloedsinaasappel sap
  • ijsklontjes
  • Snoep vampieren tandjes

Je pakt een grote glazen kom en je giet er sap in die je zelf hebt gekozen, je kan zelf kiezen hoeveel je er van wat in doet, hoe meer bloedsinaasappel je er in doet hoe meer het op bloed lijkt. Je voegt er een kopje citroensap aan toe en je stop de ijsklontjes er in. Om het zoeter te maken kan je er ook suiker bij toevoegen. Als je de punch gaat serveren dan kan je de snoep vampier tandjes er in doen.

b289be509d0b56ecdecb6193e6183285Toffee gif appels

Ingredienten 6 grote appels:

  • 2 kopjes suiker
  • ¾ kopje water
  • ½ kopje lichte glucosestroop
  • Een paar druppels zwarte voedingskleurstof
  • 6 grote gewassen appels
  • lolli-pop stokjes

Pak een bakplaat en leg er bakpapier over heen, vet het goed in. Prik alvast de stokjes in de appel. In een pan combineer je de suiker, water, glucose en kleurstof en roer het op een matig vuurtje tot de suiker is opgelost. Laat de karamel koken tot dat het deze temperatuur bereikt: 150 ° C / 310 °. Dip voorzichtig de appels in het mengsel en laat het op de bakplaat afkoelen. Laat het ongeveer 30 minuten afkoelen en dan lekker smullen.

Dit waren de 3 recepten, geniet er van en een fijne Halloween.

Tags: halloween snacks

Geef een reactie Antwoord annuleren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Archief

  • januari 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • december 2019
  • juni 2017
  • april 2017
  • maart 2017
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • augustus 2015
  • juli 2015
  • juni 2015
  • mei 2015
  • april 2015
  • maart 2015
  • februari 2015
  • januari 2015
  • december 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • augustus 2014
  • juli 2014

Calendar

januari 2021
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« dec    

Categorieën

  • Beauty
  • DIY
  • Fashion
  • Food
  • Hair
  • Lezen
  • My adventures
  • My life
  • Overige
  • School
  • Shopping
  • Uncategorized

Copyright So My Life 2021 | Theme by ThemeinProgress | Proudly powered by WordPress