hoe overleef je lange schooldagen?

School is niet altijd even leuk, vooral als het zo’n lange schooldagen zijn, je moet toch maar bij elke les blijven opletten want je wilt toch liever geen onvoldoende. Ik ga jullie 5 tips geven hoe je een lange schooldag kan overleven, het is niet zo heel moeilijk.

  1. a902cce6a295c6f67f883a1cbac9f026Zorg dat je goed uitgerust bent, dat betekent dus op tijd naar bed. Zorg ook vooral dat je al je schoolspullen in je tas hebt zitten, dit voorkomt stres, en stres is niet goed in de ochtend, het kan nogal invloed hebben op de hele dag.
  2. Kijk uit naar het einde van de schooldag, dan kan je weer rustig naar huis fietsen en lekker lui op de bank zitten maar vergeet natuurlijk niet je huiswerk te maken, anders krijg je daar weer problemen mee.
  3. Zorg voor een goede rugzak, want als je een lange schooldag hebt heb je vast ook veel boeken en veel boeken dragen kan vervelend zijn voor je rug. Kijk ook even goed voor de boeken die je voor en na de pauze nodig hebt, dan kan je namelijk de overige boeken in je kluisje laten.
  4. Zorg voor fijn zittende kleren want als je kleren aan hebt dat te strak zit dan overleef je de dag al helemaal niet. Maar zorg er ook voor dat je geen boerse kleding aan doet dat totaal niet staat, iedereen zal denken dat je lui bent.
  5. Eten en drinken moet je nooit vergeten, en vooral niet het tussendoortje. Als je een keer op school een moment hebt dat je je echt dood moe voelt kan je zo een tussendoortje nemen, dit help vaak ook wel, en je hebt natuurlijk in de les iets om op uit te kijken, een lekkere koekje namelijk.

Dit waren dan de 5 tips, succes met overleven!

Geef een reactie